Συνεργάσου Μαζί μου Συνεργασου Μαζι μου παρακολουθήστε το βιντεοσκοπημένο Workshop Αυτοηγεσίας & Αυτοβελτίωσης

Αυτό το NLP workshop θα «αναβαθμίσει» το μυαλό και την καριέρα σου!

Όλα ξεκινούν από εσένα: Από το πως σκέφτεσαι και λειτουργείς.

Kαι θα εργαστούμε μαζί πάνω σε αυτό.

Οι νέες γνώσεις σχετικά με το νευρογλωσσικό προγραμματισμό και οι πρωτόγνωρες εμπειρίες που θα απολαύσεις, θα σου προσφέρουν νέες προοπτικές για την εξέλιξη σου. Όχι μόνο για την καριέρα αλλά για κάθε τομέα της ζωής σου. Μαζί με μια ομάδα εκλεκτών συμμετεχόντων, θα μάθουμε πως μπορείς να αξιοποιήσεις τις απεριόριστες δυνατότητες του εγκεφάλου σου, να «αναβαθμίσεις» το λογισμικό πρόγραμμα του μυαλού σου και τελικά τη ζωή σου.

Προσοχή: Περιορισμένες θέσεις!

Τι είπαν όσοι συμμετείχαν σε αυτό το σεμινάριο;

coaching training NLP

Ημερομηνίες workshop

Οκτώβριος 2024

Τρίτη 8 Οκτωβρίου / 7.00μμ – 10.00μμ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου / 7.00μμ – 10.00μμ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου / 7.00μμ – 10.00μμ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου / 7.00μμ – 10.00μμ

Τοποθεσία & Τρόπος

Τρόπος: Δια ζώσης & Online

Θέσεις: Περιορισμένες

Δια ζώσης: Νέα Σμύρνη (8 θέσεις)

Διαδικτυακά: μέσω της πλατφόρμας zoom (12 θέσεις)

Η διάρκειά του είναι 12 ώρες συνολικά.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 20 άτομα

Τι είναι ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός ΤΟ NLP

O νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος προσωπικής κι επαγγελματικής ανάπτυξης, που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες παγκοσμίως. Είναι το«όχημα», για να εξασφαλίσεις το μέλλον μιας επιτυχημένης καριέρας και μιας ζωής γεμάτη ικανοποίηση.

To NLP σε διδάσκει πώς μπορείς να επανα-προγραμματίσεις το μυαλό σου, που στην πράξη σημαίνει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κατ’ επέκταση τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Αυτό θα σου προσφέρει περισσότερες επιλογές κι ευελιξία. Θα σε προσανατολίσει στο να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται, για να πετύχεις τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το NLP σε μαθαίνει το πώς θα γίνεις πιο επιτυχημένος επικοινωνώντας καλύτερα με τον εαυτό σου, αλλά και με τους άλλους. Παράλληλα, σε ενθαρρύνει να εγκαταλείψεις τις λανθασμένες πεποιθήσεις που σε κρατούν στάσιμο ως άνθρωπο κι ως επαγγελματία. Στη θέση τους θα καταφέρεις να εδραιώσεις νέες πεποιθήσεις, που θα υποστηρίζουν τα θέλω και τους στόχους σου.

Γιατί να συμμετέχεις σε αυτό το workshop

Θα μάθεις σπουδαία «εργαλεία» του NLP με απλό, κατανοητό κι άμεσα εφαρμόσιμο, τρόπο. Πιο συγκεκριμένα:

Το πιο σημαντικό «κεφάλαιο» στο NLP – και στη ζωή μας – είναι οι πεποιθήσεις μας, οι οποίες βρίσκονται «αποθηκευμένες» στο υποσυνείδητό μας. Oι πεποιθήσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται από τα παιδικά μας χρόνια κι επηρεάζουν το ποιοι είμαστε και τι είδους εμπειρίες βιώνουμε σε κάθε τομέα της ζωής μας. Στο workshop αυτό θα μάθουμε πως μπορούμε να ανακαλύπτουμε τις πεποιθήσεις μας, αλλά και να τις «διορθώνουμε», προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Βασικές έννοιες του NLP θα ξεδιπλωθούν μπροστά σου με τον πιο κατανοητό και παραστατικό τρόπο. Δε μας ενδιαφέρει να μείνουμε στη θεωρία, αλλά να κατανοήσουμε το πως οι βασικές αρχές του NLP έχουν πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητά μας. Θα διαπιστώσουμε το πως και κατά πόσο μπορούν οι σκέψεις και συνήθειες μας να επηρεάσουν το ποιοι είμαστε, πως λειτουργούμε και ποια είναι η πραγματικότητά μας.

Το NLP κρύβει ένα μεγαλείο μέσα του και θα σου φανεί πολύτιμο για να πετύχεις όσα επιδιώκεις. Στο workshop αυτό δε θα μείνουμε απλά στην παρουσίαση ενός μοντέλου στοχοθεσίας, αλλά θα μάθουμε το πως μπορούμε να συνδέσουμε «τα θέλω» με τη λειτουργία του εγκεφάλου μας.

Έτσι, και το σκεπτικό και οι δράσεις σου θα εναρμονιστούν, ώστε να κινούνται προς μια ενιαία και σωστή κατεύθυνση. Ποια είναι αυτή η κατεύθυνση; Εκείνη της επιτυχίας και ικανοποίησης!

Αυτό το κεφάλαιο για την επικοινωνία θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα γνώριζες μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο θέμα. Η επικοινωνία με τους άλλους ξεκινάει από την επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το είχες σκεφτεί; Ετοιμάσου για θετικές εκπλήξεις, νέες γνώσεις και πρακτικές που θα αναβαθμίσουν τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου σ’ ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Πως θα ήταν η επικοινωνία σου εάν μπορούσες να επιλέξεις τις «σωστές» λέξεις, που θα διευκολύνουν το μήνυμά σου; Ποιες λέξεις χρειάζεται να αποφύγεις επειδή πιθανότατα σε σαμποτάρουν και δε σου δίνουν τα αποτελέσματα που έχεις; Κι αυτή είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη ενότητα με παραδείγματα και ξεκάθαρες συμβουλές, για να μπορείς να κάνεις το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς έναν «σύμμαχό σου» στην επιτυχία.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσεις την επαγγελματική αυτογνωσία σου, είναι να λάβεις – και φυσικά να δώσεις κι εσύ – ανατροφοδότηση (feedback). Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον εαυτό μας μέσα από τα μάτια των άλλων, να επιβεβαιώσουμε τα δυνατά μας σημεία αλλά και να εντοπίσουμε τα σημεία προς βελτίωση. Στην ενότητα αυτή θα μάθουμε τις καλύτερες τεχνικές feedback, είτε πρόκειται να λάβουμε είτε να προσφέρουμε αναπτυξιακό feedback σε άλλους.

«Ανάδειξε τον καλύτερο επαγγελματικό εαυτό σου»

Αξιοποίησε τα πολύτιμα εργαλεία του NLP.

Η αφοσίωση μου και η διαρκής επένδυση στην προσωπική μου ανάπτυξη που μετρά πάνω από 20 χρόνια, η πολυετής μου επαγγελματική εμπειρία αλλά και το όραμά μου να παρακινήσω κι άλλους ανθρώπους να εξελιχθούν για να απολαύσουν τη ζωή και την καριέρα που ονειρεύονται, με οδήγησαν εδώ που βρίσκομαι σήμερα: Εργάζομαι ως senior career coach και corporate trainer και συνεχώς επιδιώκω να διευρύνω τον εαυτό μου με γνώσεις, με εργαλεία και μεθοδολογίες που φέρνουν άμεσα αποτελέσματα και βοηθούν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανέβουν επίπεδο.

Είμαι η Μαρία Παπάζογλου και υποστηρίζω Στελέχη, Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Επαγγελματίες να γίνουν περισσότερο επιτυχημένοι, ισορροπημένοι και πλήρεις. Τους υποστηρίζω για να επιτύχουν Στόχους Καριέρας, να αυξήσουν την Απόδοσή τους, να αναπτύξουν νέες Δεξιότητες και να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Περισσότερα για την επαγγελματική μου πορεία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Περιεχόμενο workshop:

Ενότητα 1 η : Πως οι Πεποιθήσεις καθορίζουν τη ζωή μας

Ενότητα 2 η : Βασικές έννοιες NLP και πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα

Ενότητα 3 η : Στοχοθεσία και NLP

Ενότητα 4 η : Επικοινωνία μέσα από σύγχρονα μοντέλα NLP

Ενότητα 5 η : H σημασία του λεξιλογίου

Ενότητα 6 η : Γίνομαι ο coach του εαυτού μου

Ενότητα 7 η : Πως αξιοποιώ το feedback για την επαγγελματική μου εξέλιξη

Ενότητα 8 η : Live Εργασίες σε ομάδες, ασκήσεις καθώς και ομαδικές και προσωπικές παρουσιάσεις

 

Δωρεάν: Κάθε συμμετέχων θα έχει ένα πολυσέλιδο αρχείο με ασκήσεις κι εργαλεία. Δίδεται ηλεκτρονική βεβαίωση συμμετοχής.

workshop αυτοβελτίωσης

Βιντεοσκοπημένη παρακολούθηση

45€

Αποκτήστε το βίντεο του workshop

Αυτοηγεσίας & Αυτοβελτίωσης

Διαδικτυακή
παρακολούθηση

Workshop 12 ωρών : Boost Your Career with NLP

350€
*290€
*Για λίγες μέρες μόνο

(1 θέση ελεύθερη)

Δια ζώσης
παρακολούθηση

Workshop 12 ωρών : Boost Your Career with NLP

350€
*290€

 

sold out
sold out

Νέα Σμύρνη, Αττική

(SOLD OUT Επικοινωνήστε μαζί μου)

Η έκδοση τιμολογίου επιβαρύνεται με το νόμιμο ΦΠΑ.

(Visited 681 times, 1 visits today)